Jokainen voi olla Helsinki-lähettiläs

Julkaistu 7.12.2020

HALUATKO nostattaa yhteishenkeä asuinalueellasi ja koko kaupungissa? Se onnistuu pian Helsinki-lähettiläänä. Kaupunki kutsuu mukaan toimintaan, jolla eri puolilla Helsinkiä asuvat pääsevät jakamaan kokemuksiaan ja kokemaan kaupunkia yhdessä.

Vapaaehtoisten Helsinki-lähettiläiden fiilikset kotikaupungistaan leviävät varsinkin sosiaalisessa mediassa eli Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä tunnuksella #helsinki ja #helsinkilive. Lähettiläiden on tarkoitus myös tavata toisiaan. Kokeiluvaiheessa testataan Tarinatuliksi nimettyjä tapaamisia, joissa jaetaan nuotion äärellä henkilökohtaisia kertomuksia kotikulmista. Mukaan kutsutaan asukkaita sekä paikallisten yritysten ja yhteisöjen edustajia. Kokoontumisista tehtyjä lyhyitä videoita jaetaan verkossa.

Tarinatulilla-tapahtumia on tarkoitus järjestää Malmilla, Malminkartanossa ja Mellunkylässä. Tapaamisiin on ennakkoilmoittautuminen (marketing@hel.fi) ja rajoitetusti paikkoja. Pilottivaihe kestää maaliskuulle. Lähettilästoimintaa kehitetään saatujen kokemusten perusteella ensi vuonna. Myöhemmin toiminnan on tarkoitus laajentua kansainväliseksikin.
→ Lisätietoa: hel.fi/helsinkilahettilaat